Medlemsavgift

Avgiftsfritt medlemskap hela 2021

För att bidra till att mildra de ekonomiska konsekvenser pandemin ger för Svenska Tecknares yrkesgrupper är avgiften för medlemsskap, enligt årsmötesbeslut, fastställd till 0 kr för 2021! ⁠Ordinarie medlemsavgiften är 1800 kr per år. Här kan du läsa mer om föreningens medlemsförmåner och göra din ansökan om medlemskap.

Det senaste året har präglats starkt av den pågående pandemin, som har påverkat vår yrkeskårs förutsättningar att skapa och driva sina företag. Svenska Tecknares mål är alltid att stärka villkoren för bild- och formskapare, och det här året har det handlat mycket om att lindra konsekvenserna av och bidra till möjlighet att klara sig genom pandemin.

Därför har föreningen bland annat fördelat stöd ur Svenska Tecknares krisfond och tidigarelagt stipendieutdelningar. En ytterligare satsning i syfte att underlätta i denna tuffa tid är att ge alla våra medlemmar, nuvarande och blivande, ett avgiftsfritt medlemskap för hela 2021.

Här kan du ta del av Svenska Tecknares styrelses förslag, som klubbades igenom på årsmöte den 15 maj 2020, i sin helhet.

Ordinarie medlemsavgift

Medlemsavgiften är 1800 kr per år (nedsatt till 0 kr 2021), varav en serviceavgift på 1548 kr inklusive moms är avdragsgill i deklarationen.

Som studerande eller pensionär betalar du 600 kr, varav 516 kr inklusive moms är avdragsgill serviceavgift, till och med första året efter det att studierna avslutats. Söker du medlemskap på studieintyg andra eller tredje året efter avslutad utbildning betalar du ordinarie medlemsavgift.

Har du några frågor om medlemskap i Svenska Tecknare, kontakta kansliet.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.