Verksamhetsledare Sandra Nolgren och ordförande Josefine Engström berättar om vår handbok för visuella kreatörer. Foto: Jenny Gustafsson

Vad kostar det?

Ordinarie medlemsavgift
Medlemsavgiften är 166 kr per månad om du betalar med autogiro eller 1 992 kr per år om du betalar årsvis på faktura, varav en serviceavgift på 1 548 kr inklusive moms är avdragsgill i deklarationen om du är egenföretagare.

Medlemsavgift för pensionärer
Som pensionärsmedlem betalar du en reducerad medlemsavgift på 55 kr per månad eller 660 kronor per år, varav 412,80 kronor är en avdragsgill serviceavgift om du är egenföretagare. Kontakta kansliet för att få reducerad avgift om du blivit pensionär.

Medlemsavgift för studenter
Som studentmedlem betalar du en reducerad medlemsavgift på 25 kr per månad eller 300 kronor per år, varav 187,20 kronor är en avdragsgill serviceavgift om du är egenföretagare. Om du blir medlem under studietiden gäller den reducerade årsavgiften under både det år då du avslutade dina studier, samt ytterligare ett år.

Vill du betala din avgift med autogiro?
För att anmäla dig till autogiro, skicka ditt namn, personnummer och dina kontouppgifter (bank, clearingnr och kontonummer) till autogiro@svenskatecknare.se.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.