Fotograf från vänster: Magdalena Taubert (Sara Teleman), Caroline Andersson (Alexis Holmqvist), Herta Dahlqvist Ulmaja (Nina Ulmaja)

Visa din portfolio på Bokmässan

Få chansen att visa och få feedback på din portfolio från följande branschkunniga på plats på årets Bokmässa: Alexis Holmqvist (redaktör, formgivare, Bonnier Carlsen), Nina Ulmaja (formgivare, art director, författare) och Sara Teleman (illustratör, professor i illustration, Konstfack). 

I år genomgörs för första gången en portfoliovisning i montern där Svenska Tecknare och Illustratörcentrum står.För att delta i portfoliovisningen krävs det att du föranmäler dig, anmäl dig till info@illustratorcentrum.se.

Varje portfoliosession pågår i ca 10-15 min och du tilldelas en av deltagarna ovan vid anmälan. Begränsat antal platser (först till kvarn gäller), förtur för medlemmar i Illustratörcentrum och/eller Svenska Tecknare. Observera att du själv står för entrébiljett (kan köpas via Bokmässans webbplats).

Att tänka på inför portfoliovisningen: Förbered dig genom att se över din portfolio. Du kan presentera portfolion  antingen i fysisk eller i digital form (på egen medtagen bärbar dator/I-pad). Tänk gärna igenom innan om det är något speciellt du vill ha feedback på.

För att läs mer om Svenska Tecknares närvaro och monterprogram på Bokmässan gå vidare hit.

 

Ett svar till “Visa din portfolio på Bokmässan”

  1. […] Under torsdagen arrangerar Illustratörcentrum tillsammans med Svenska Tecknare en portfoliovisning där bildskapare får chansen att visa upp sina verk för en branschkunniga på plats, läs mer om det här. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.