Digital deklarationskurs och deklarationsakut

Stressad inför deklarationen? Inga problem! Svenska Tecknare erbjuder medlemmarna en deklarationskurs och håller en telefonlinje öppen för akuta frågor om deklarationen.

Deklarationskurs 

Varje år anordnar Svenska Tecknare en deklarationskurs där du som medlem får en genomgång av allt du behöver veta för att deklarera för ditt företag. Svenska Tecknare har också tagit fram en deklarationshandledning med hjälp av en revisionsbyrå som finns tillgänglig här. Deklarationskursen sker i år digitalt via verktyget Microsoft Teams, måndagen den 20 april mellan klockan 9 och 12. Information om verktyget och den digitala föreläsningen skickas ut till alla anmälda i förväg.

Kursledare är Anna Berkius Kolte från Pengar i Plånboken AB – civilekonom, egenföretagare sedan 40 år, auktoriserad redovisningskonsult, medlem i FAR – Föreningen Auktoriserade Revisorer. Anna har utbildat i många år och har jobbat med den konstnärliga sektorn sedan 2011.

Anmälan: senast söndag 19 april
Datum och tid:
Måndag 20 april kl 9–12
Plats: Digitalt via verktyget Microsoft Teams
Anmäl dig här

Deklarationsakuten

Som en del i att kunna ge medlemmar ett bra stöd i deklarationstider erbjuds även Deklarationsakuten. Det är en telefonlinje för frågor och funderingar kring moms, avdrag och allt annat som rör deklarationen. Deklarationsakuten kommer att vara öppen mellan klockan 13.00 och 16.00 måndagen den 20 april. Den som kommer att sitta vid telefonen är även här ekonomen Anna Berkius Kolte.

Anmälan:
För att ni som medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten ber vi er att skicka in era frågor i förtid till: deklarationsakuten@svenskatecknare.se senast den 13 april. Det är också anmälan till Deklarationsakuten. Tänk på att skicka alla dina frågor i samma mejl. Vid tillägg av frågor hamnar de annars längst bak i kön.

Den 20 april blir du uppringd någon gång mellan 13.00-16.00. Har du inte möjlighet att prata i telefon just denna dag kommer ditt svar i mejlform.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.