Ekonomisk rådgivning förlängs till årskiftet

Fram till årskiftet kan Svenska Tecknares medlemmar få personlig ekonomisk rådgivning via föreningen. Rådgivningen är till för att ställa frågor om aktuella politiska krispaket, få stöttning vad gäller nya regelverk för a-kassa, korttidspermittering och mycket annat. Detta för att stötta i denna tid av ekonomisk osäkerhet och snabba förändringar som sker.

Ekonomisk rådgivning

Föreningen erbjuder ekonomisk rådgivning till medlemmarna som ett stöd i frågor rörande företagande samt ge vägledning i de nya regelverk som kommit fram ur regeringens olika stödpaket för egenföretagare.

Rådgivningen ges av Svenska Tecknares redovisningsbyrå, Scanena International AB under ledning av Anna Berkius Kolte. Anna är auktoriserad redovisningskonsult och civilekonom med mångårig erfarenhet av ekonomiarbete relevant för Svenska Tecknares medlemskår. Det kommer vara Anna och hennes medarbetare som svarar på medlemmarnas frågor om ekonomi och företagande.

Anna Berkius Kolte, Scanena International AB

Vad, när, hur?

Den utökade rådgivningen i frågor som rör företagande ges från och med tisdagen den 14 april till och med årskiftet 2020/2021 och omfattar 30 minuters rådgivning per medlem.

Skicka dina frågor på mail: ekonomi@scanena.se

Anna har även som ett stöd för medlemskåren gjort en lathund vad gäller de åtgärder som kommit ur regeringens stödpaket. Som kanske i sig kan räta ut en del frågetecken.

Den ekonomiska rådgivningen har sommaruppehåll tom 17 augusti.

Relaterat innehåll:

Svenska Tecknare erbjuder ekonomisk rådgivning i coronatider

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.