Skärmavbild från föreläsningen med Carolina Laudon.

Digital föreläsning med typsnittsdesignern Carolina Laudon

Här kan du ta del av den digitala föreläsningen om typografi och typsnittsdesign med typsnittsdesignern Carolina Laudon. Föreläsningen hölls den 5 juni 2020 i samband med release av Tecknaren nr 2 och arrangerades av ST/IC-Väst. Föreläsningen är öppen för alla, även icke-medlemmar.

 

Carolina Laudon är typsnittsdesigner med egen studion, Laudon Design i Göteborg, och har skapat typsnitt för Hemnet, Systembolaget, Länsförsäkringar, Rusta och Unga Klara. Hon är föreläsare, och lärare i Typografi och typsnittsdesign på Berghs School of Communication, vicepresident och svensk delegat i ATypl, och har medverkat i radioprogrammet Typo i Sveriges Radio P1.

 

Titta på föreläsningen här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.