Foto: Jenny Gustafsson.

Sommaruppehåll i medlemsrådgivningen

De här tiderna gäller under sommaren för Svenska Tecknares juridiska- och arvodesrådgivning samt för den ekonomiska rådgivningen.

Under vecka 29 till 32 håller kansliet sommarstängt. Det innebär också att den juridiska rådgivningen om avtal samt arvodesrådgivningen har sommaruppehåll. Vill du ha svar på en fråga om avtal eller arvode innan sommaren så passa på att skicka in den så snart så möjligt.

Även den ekonomiska rådgivningen tar sommaruppehåll från och med nu och öppnar igen den 17 augusti. Om något akut händer med regeringens krispaket som påverkar våra yrkesgrupper kommer den ekonomiska rådgivningen finnas tillgänglig för att mejla ut information till våra medlemmar även under sommaruppehållet. Utom v 31 då ingen ekonomipersonal finns på plats.
Glad sommar önskar kansliet!

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.