Foto: Jenny Gustafsson

Kurs: Den ofrivillige företagaren

Onsdag 11 november är det åter dags för kursen ”Den ofrivillige företagaren” – en kurs som riktar sig till dig inom konstnärsområdet som driver företag och behöver tips och hjälp med arbetet kring att driva eget.

Kursen passar för dig som arbetar inom det konstnärliga området och som driver, eller funderar på att driva, din verksamhet som bolag – antingen enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag. Kursen tar upp nyheter och ger dig tips både kring saker att tänka på vid uppstart och för dig som drivit bolag en längre tid.

Kursledare är Anna Berkius Kolte från Pengar i Plånboken AB – civilekonom, egenföretagare sedan 40 år, auktoriserad redovisningskonsult, medlem i FAR – Föreningen Auktoriserade Revisorer. Anna har utbildat i många år och har erfarenhet av från den konstnärliga sektorn sedan 2011.

När: Onsdag 11 november 2020
Tid: kl 9:00–12:30
Plats: Föreläsningen sker digitalt. Info skickas ut till anmälda.
Anmälan: Anmäl görs nedan här. OBS! Du behöver vara inloggad.
Kursen är kostnadsfri. En no show-avgift på 200 kr tas däremot ut om du anmält dig men inte dyker upp.
Sista anmälningsdag: Måndag 9 november 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.