My Berggren. Foto: Hanna Weiderud

My Berggren – ny jurist på Svenska Tecknare

Svenska Tecknare hälsar My Berggren varmt välkommen till föreningen. Hon kommer att arbeta med den juridiska medlemsrådgivningen fram till årskiftet.

My Berggren har tidigare arbetat på Svenska Fotografernas Förbund med den juridiska rådgivningen. Hon är en examensuppsats ifrån att bli färdig jurist och kommer under hösten att skriva klart den samtidigt som hon arbetar på Svenska Tecknare två dagar i veckan. My Berggren börjar sitt nya uppdrag för Svenska Tecknare i september.

– Jag har alltid varit extra intresserad av upphovsrätt och det var faktiskt en utav anledningarna till att jag började plugga juridik. Jag har tidigare jobbat på SFF med den juridiska rådgivningen där och ser verkligen fram emot att få hjälpa alla medlemmar här, säger My Berggren.

För att komma i kontakt med My mejla: juristen@svenskatecknare.se

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.