Foto: Jenny Gustafsson

Tack Sandra!

Sandra Åkesson som arbetat som förbundsjurist på Svenska Tecknare sedan 2017 och som under våren 2020 haft rollen som tillfällig verksamhetsledare, avslutar nu sin tjänst i föreningen.

– Jag ser jag tillbaka på en händelserik tid hos Svenska Tecknare med allt från avtalsförhandlingar, arbetet med att bereda ny upphovsrättslag (DSM) och hålla föreläsningar för studenter land och rike runt. Nu under våren har såklart mycket präglats av coronapandemin och hur vi på bästa sätt kan stötta vår yrkeskår. Jag kommer sakna Svenska Tecknare och framför allt kontakten med medlemmarna. Jag hoppas vi ses framöver i nya former, säger Sandra Åkesson om sin tid i föreningen.

– Vi vill tacka Sandra för allt hon bidragit med till Svenska Tecknare. Både som en mycket uppskattad medarbetare på kansliet, som jurist och nu sist i en arbetsledande funktion. Vi önskar henne stort lycka till på hennes kommande arbetsplats Business Sweden och säger grattis till dem som med Sandra får ett fantastiskt tillskott, säger Svenska Tecknares ordförande Josefine Engström

Framåt kommer My Berggren efterträda Sandra i arbetet med Svenska Tecknares juridiska rådgivning. Läs mer om My här.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.