Processed with VSCO with hb1 preset

Letteringworkshop med Karin Verdoes

Den 8 oktober bjuder Svenska Tecknare Väst och Illustratörcentrum Väst in till workshop i lettering i Göteborg med designern och konstnären Karin Verdoes. Workshopen är ett medlemserbjudande till Svenska Tecknares, Illustratörcentrums och Göteborgs bildverkstads medlemmar med plats för endast 15 deltagare så anmäl dig redan idag.

Vad: Liten och exklusiv workshop i lettering (bokstavsritning och kreativ textning) med fokus på brush teknik under ledning av Karin Verdoes, konstnär och designer.
Tid: 8 oktober kl 18-20
Plats: Göteborgs Bildverkstad: Viktoriasalen, Linnegatan 21 Göteborg
Anmälan: Workshopen är för tillfället FULLSATT. Anmäl till vast@svenskatecknare.se  om du vill stå på reservlista.

Om du som är anmäld får förhinder avboka din plats senast 8 oktober kl 12.00. En no show-avgift på 200 kr tas ut vid ej avbokad plats. Workshopen är ett medlemserbjudande till medlemmar i Svenska tecknare, Illustratörcentrum och Göteborgs bildverkstad.
Förberedelse: Deltagarna tar själva med sig en lettering penna  av brush modell (mer info om det ges vid bekräftad anmälan). Under workshopen bjuds på kaffe/te och frukt.

Bild: Privat

Karin Verdoes är designer och konstnär bosatt i Göteborg med många års erfarenhet som printdesigner för barnkläder på Lindex. Sedan fem år driver hon även eget företag under namnet EVABRITTAKARIN. Där samlas lustfyllda uppdrag som handtextade logotyper & illustrationer, att hålla workshops & kurser i lettering, men även skapandet av egna print, produkter och måleri. Hon älskar att balansera flera olika skapande uttryck i en salig röra och ser fram emot att få dela med sig av kunskapen av att rita bokstäver och texta kreativt, så kallad lettering, från grunden på olika sätt.

Workshopen är ett samarbete mellan Svenska Tecknare, Illustratörcentrum och Göteborgs bildverkstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.