Svenska Tecknare söker projektkoordinator/ kontorsadministratör

Svenska Tecknare är en intresseorganisation som organiserar illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serieskapare. Svenska Tecknare arbetar med att stärka och utveckla yrkesrollen för sina medlemmar och strävar samtidigt efter att stödja alla som är verksamma inom fältet. Svenska Tecknare har runt 1400 medlemmar.

Arbetsuppgifter
Som projektkoordinator/kontorsadministratör har du en central roll inom Svenska Tecknare och är involverad i det mesta som händer, både internt och externt. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Projektledning, du samordnar och organiserar olika projekt och event såsom årsmötet, bokmässan eller olika medlemsaktiviteter. Du ansvarar för allt praktiskt som rör projektet, från att sammanställa material till att boka mat och vara kontaktperson för talare eller andra medverkande.
  • Medlemsrelationer och medlemsservice, både till enskilda medlemmar och till de regioner och grupper som finns inom föreningen. Du ansvarar också för översyn och uppdatering av medlemserbjudanden och av medlemsregistret.
  • Kontorsadministration i form av inköp av produkter och tjänster till kansliet, resebokningar, felanmälningar och hantering av passerkort m.m. Du samordnar också IT frågor och har kontakten med konsulter som sköter supporten.
  • Support till övriga på kansliet t.ex. kommunikationsavdelningen (trycksakshantering mm) eller verksamhetsledaren (förberedelse av styrelsemöten mm).

Erfarenhet och kunskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, självständig, och kommunikativ, och som trivs i en roll med många olika kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Då vi är ett relativt litet kansli får man ofta hoppa in där det behövs och du bör därför vara både flexibel, noggrann och kunna ta egna initiativ.

Mycket god svenska i både tal och skrift är en förutsättning och du måste ha goda IT kunskaper, gärna erfarenhet av att arbeta med olika relevanta programvaror och applikationer, t.ex. medlemsregister eller bildbehandlingsprogram. Du får gärna ha ett intresse för kultur.

Vi ser helst en akademisk eller annan eftergymnasial utbildning inom något relevant område, t.ex. projektledning eller administration, och du får gärna ha erfarenhet från liknande roller men detta kan också vara ditt första jobb efter studierna.

Tjänsten är på heltid och inleds med en 6 månaders provanställning med tillträde i januari. Svenska Tecknare sitter i trevliga lokaler på Hornsgatan 103, i samma hus som många samarbetspartners inom kulturområdet.

För att söka tjänsten skickar du cv och personligt brev till vår ordförande Josefine Engström på josefine@svenskatecknare.se senast den 13/11. För eventuella frågor når du henne på 070 950 9719.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.