Foto: Jonas Magnusson

Sandra Nolgren är Svenska Tecknares nya verksamhetsledare

Svenska Tecknare hälsar Sandra Nolgren välkommen som ny verksamhetsledare. Hon tillträder den 9 november. Sandra kommer närmast från det statliga museet ArkDes där hon arbetat som chef för kommunikation och besökarupplevelse.

– Jag har arbetat nära de yrkesgrupper Svenska Tecknare representerar hela min karriär och att verka för att stärka och utveckla yrkesrollen för illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serieskapare är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att driva detta viktiga arbete framåt tillsammans med styrelsen och kansliet, säger Sandra Nolgren.

Sandra har stor erfarenhet av arbetsledande positioner, en mångårig erfarenhet inom den kulturella sektorn och har genom hela sitt yrkesliv arbetat med strategi och kommunikation.

– Vi är mycket glada att hälsa Sandra välkommen som verksamhetsledare. För att bevara rikt utbud av bild och form i denna omvälvande tid behövs organisationer som Svenska Tecknare mer än någonsin. Sandras gedigna erfarenhet är en enorm tillgång för föreningen och för våra yrkesområden i stort, säger ordförande
Josefine Engström.

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.