Bli medlem! Avgiftsfritt medlemskap 2021

För att stärka branschen och bidra till att mildra de ekonomiska konsekvenser pandemin ger för Svenska Tecknares yrkesgrupper är avgiften för medlemsskap, enligt årsmötesbeslut, fastställd till 0 kr för 2021! ⁠

Det senaste året har präglats starkt av den pågående pandemin, som har påverkat vår yrkeskårs förutsättningar att skapa och driva sina företag. Svenska Tecknares mål är alltid att stärka villkoren för bild- och formskapare, och det här året har det handlat mycket om att lindra konsekvenserna av och bidra till möjlighet att klara sig genom pandemin.

Därför har föreningen bland annat fördelat stöd ur Svenska Tecknares krisfond och tidigarelagt stipendieutdelningar. En ytterligare satsning i syfte att underlätta i denna tuffa tid är att ge alla våra medlemmar, nuvarande och blivande, ett avgiftsfritt medlemskap för hela 2021.

Här kan du ta del av Svenska Tecknares styrelses förslag, som klubbades igenom på årsmöte den 15 maj 2020, i sin helhet.

Medlemsskap i Svenska Tecknare

Som medlem får du:

  • Juridisk rådgivning – förhandlingar och avtal
  • Arvodesrådgivning
  • Mallar för offerter och avtal
  • Kompetensutveckling – kurser, workshops, samtal och nätverkande
  • Prenumeration på tidningen Tecknaren
  • Rabatt på medlemskap i Illustratörcentrum
  • Ansöka om Svenska Tecknares vistelsestipendium i Kavalla (Grekland) och Grez-sur-Loing (Paris)
  • Rabatter i utvalda butiker

Förmånliga samarbeten
Genom ditt medlemskap i Svenska Tecknare får du även tillgång till förmånliga avtal som vi har tecknat med olika samarbetspartners. Det gäller försäkringar, juridisk konsultation och inkassotjänst samt trygghetspaket för pension, sparande och gruppförsäkring.

Läs mer och bli medlem här

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.