Föreläsning om arvode för illustratörer

Nu finns Svenska Tecknares arvodesrådgivare Lisa Engströms föreläsning om arvoden och avtal tillgängligt för våra medlemmar här på vår webb. I föreläsningen lär du dig allt om prisuppskattning, hur du skriver en offert till hur du bäst förhandlar arvode.

Föreläsningen gavs digital den 18 februari för Svenska Tecknares och Illustratörcentrums medlemmar. Lisa Engström har arbetat som agent åt illustratörer och fotografer i 13 år och är arvodesrådgivare för Svenska Tecknare och Svenska Fotografers Förbund.

– Min ambition och förhoppning är att deltagarna från föreläsningen ska få med sig allt från vilka frågor en bör ha svar på för att lättast kunna kunna göra en prisuppskattning till hur en bäst förhandlar om sitt arvode, säger Lisa Engström.

Lisa pratar om vad du som illustratör ska tänka på från att du får din förfrågan till överenskommelse med kunden och sådant som ska stå angivet när du skriver din offert.

I den digitala föreläsningen som finns tillgänglig här nedan för inloggade medlemmar är speciellt framtagen för arbete med illustration. Senare i vår kommer även en föreläsning med fokus på grafisk form.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.