Lotta Kühlhorn. Foto: Magnus Liam Karlsson.

Inspelat Prata! med formgivaren Lotta Kühlhorn

Välkommen att titta på ett inspirerande Prata! med formgivaren Lotta Kühlhorn. I samtalet berättar Lotta Kühlhorn om sina arbetsprocesser och hur hon går från idé till färdigt omslag när hon formger böcker.

Samtalet hölls digitalt den 28 april, i regi av Svenska Tecknares och Illustratörcentrums sektion i västra Sverige, samt Göteborgs Bildverkstad. Samtalet leddes av Väst–sektionens representanter Lina Schnaufer och Amanda Hoffner.

Lotta Kühlhorn är illustratör, mönsterformgivare och författare. Hon är också en flitigt anlitad formgivare till böcker och gör årligen flera bokomslag. I föreläsningen berättar hon om hur hon arbetar med bokomslaget som format och hur hon tänker kring färg, form och typsnitt. Hon tar upp flera exempel på omslag hon gjort och berättar hur hon konkret har gått tillväga i sitt arbete med dem. Föreläsningen avslutades med en kort frågestund.

Välkommen att titta på samtalet med Lotta och inspireras av hennes färger och kreativa energi!

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.