Prata! Grafisk form: Martin Frostner Studio.

Titta på Prata! om bildens värde i den digitala boken

Hur påverkas illustratörer och grafiska formgivare ekonomisk av marknadens förflyttning från analogt till digitalt format och hur påverkas bildens värde när bokbranschen blir alltmer fokuserad på ljud- och e-böcker? Titta på presentationen av Svenska Tecknares utredning Bildens värde i den digitala boken.

Den 23 september deltog Svenska Tecknare på Bokmässan och på kvällen hölls årets första liveversion av Prata!. Med avstamp i Svenska Tecknares rapport – Bildens värde i den digitala boken som släpps på Bokmässan – diskuterar olika aktörer framtiden för bild och grafisk form i en allt mer digital bokvärld.

Samtalet går att se här nedan i efterhand. Just detta Prata! finns bara tillgängligt för dig som är inloggad medlem.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.