Michaela Green och Linda Holster, Holster Green.

Årets sista nummer av Tecknaren och release i Malmö

Tecknaren nummer 4 2021 har utgivningsdag den 3 december och förutom releasen i kombination med julmingel i Stockholm bjuder vi även in till samtal på Holster Green Studio i Malmö den 8:e december. Välkomna!

Årets sista nummer av Tecknaren innehåller ett porträtt på serietecknaren Mats Jonsson, ett reportage om tidsmarkörer i illustrationer, en essä om grafisk formgivning av utställningskataloger, och en analys av tre bildutställningar med italienskt tema.

Release i Malmö
Onsdagen den 8 december blir det release med samtal från klockan 17.00 i Holster Green Studio på Föreningsgatan 43 i Malmö. Curatorn Linda Holster och creative directorn Michaela Green samtalar med Tecknarens Maina Arvas om den schweiziska formgivaren Rosemarie Tissi och kommande boken Hall of Femmes: Rosemarie Tissi. På plats finns Svenska Tecknares verksamhetsledare Sandra Nolgren och förbundsjuristen Marcela Contardo. Läs mer här.

Release i Stockholm
Torsdagen den 2 december blir det release i kombination med Svenska Tecknares årliga julmingel från klockan 18.00 i Ölbaren på Restaurang Häktet på Hornsgatan 82 i Stockholm.  Läs mer här.

Varmt välkomna! 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.