Grafisk form: Martin Frostner Studio.

Titta på Prata! om framtiden för våra yrken

Våra yrken är under förändring. Nya yrkestitlar uppstår och nya uppdrag tillkommer. I detta seminarium bjöd vi in en bredd av utövare att berätta om hur deras arbetsroll ser ut, hur yrket förändrats över tid och hur de ser på framtiden.

Medverkande: Gunilla Hagström, Art Director och visuell kreatör, Linnea Lofjord, Head of Nord ID / Nord DDB, Jakob Tuchten, tecknare, Cecilia Carlstedt, illustratör, Sam Addo, animatör, Thomas Kurppa, CCO och medgrundare av Kurppa Hosk samt Nille Svensson, grafisk designer samt styrelseledamot i Svenska Tecknare.

Rapporten som Nille Svensson refererar till hittar ni här.

Panelsamtal

Gunilla Hagström

Linnea Lofjord

Jakob Tuchten

Cecilia Carlstedt

Sam Addo

Thomas Kurppa

Nille Svensson

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.