Föreläsning: Avtal & arvoden med Lisa Engström

Torsdagen den 18 februari välkomnas Svenska Tecknares och Illustratörcentrums medlemmar till en online-föreläsning med arvodesrådgivaren och illustratörsagenten Lisa Engström.

Lisa kommer prata om vad du som illustratör ska tänka på från att du får din förfrågan till överenskommelse med kunden och sådant som ska stå angivet när du skriver din offert. Kort sagt vilka frågor du bör ha svar på för att lättast kunna kunna göra din prisuppskattning till hur du bäst förhandlar om ditt arvode.

Denna gång kommer fokus ligga på illustration och senare i vår kommer en separat föreläsning hållas med inriktning på grafisk form.

Föreläsare Lisa Engström har arbetat som agent i 13 år och håller även i Svenska Tecknare och Svenska Fotografers Förbunds gemensamma arvodesrådgivning. Läs gärna intervju med Lisa här.

Vad: Avtals & arvodesföreläsning med Lisa Engström
När: Torsdag 18 februari, kl 14.00–15.30
Hur: Via det digitala verktyget Zoom, klicka på länk nedan innan workshopen börjar:
https://zoom.us/j/92227796432?pwd=Qys5MGVOK01SdE1Xenk5OHFKdUNiUT09
Meeting ID: 922 2779 6432
Passcode: 659417
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmälan: Maila till info@illustratorcentrum.se om du vill delta, så vi får en uppskattning om antal deltagare. Ingen bekräftelse skickas ut.

Observera att föreläsningen kommer spelas in och läggas upp på Vimeo. Vill du inte synas i bild kan du alltid stänga av din kamera. 

Varmt välkomna!
Hälsar Illustratörcentrum och Svenska Tecknare

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.