Prata! är en samtalsserie som genom inbjudna gäster fördjupar frågeställningar och aktuella ämnen kring vårt yrkesutövande och bransch, både på hemmaplan och internationellt.
Samtalen är öppna och gratis för alla och äger rum på regelbunden basis runtom i Sverige.

Animation – om att arbeta internationellt

Den 29 augusti är det dags för ett första Prata! för hösten, denna gång i Umeå. Samtalet kommer ta sin utgångspunkt i frågeställningar kring hur den nationella och internationella marknaden ser ut för animatörer idag. Vilka är kunderna/köpararna/beställararna/uppdragsgivarna? Är de nationella eller internationella? Hur ser panelens tankar och visioner om framtiden ut?

Svenska Tecknare är stolta att presentera paneldeltagarna som tillsammans har en bred erfarenhet av att arbeta med animation. Från spel, spelutveckling, reklam, film, appar, regi och specialeffekter.

I panelen ser vi:
Sofie Edvardsson
, illustratör och en av grundarna till Soja Film. Sofie arbetar främst med informationsgrafik och animerad kortfilm.
Kenny Lindström, illustratör och animatör som arbetar främst med illustration, 2D animation, grafisk design och motion-graphics.
Sam Addo, animatör, 3D grafiker och regissör som rbetar främst med spelanimation, klassisk animation och animerad kortfilm.
Anton Hultin, spelutvecklare och 2D/3D grafiker

Samtalsledare är Sofia Stattin, scenograf och attributmakare.

Då alla medverkande är hemmahörande i Umeå kommer panelen även ta upp hur det är jobba ifrån Umeå och hur det påverkar det panelens möjligheter att jobba nationellt/internationellt?

Tid och plats: Kl. 14-16 på Bokcafé Pilgatan, Pilgatan 14, Umeå
Anmälan till: prata@svenskatecknare.se

Välkommen!

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.