Illustration: Helena Bergendahl

Medlemsaktivitet i Göteborg

Onsdagen den 26 februari kl 16.00 är du varmt välkommen på studiebesök och gemensamt medlemsmöte/afterwork för Svenska Tecknares och Illustratörcentrums medlemmar.

Vi kommer att inleda eftermiddagen med ett besök på Visual Arena på Lindholmen i Göteborg. Visual arena ägs av Chalmers, Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad. Här kan forskare, företag och samhällsaktörer mötas och driva samarbetsprojekt med högteknologisk visualiseringsutrustning. En representant för Visual Arena visar runt och berättar hur arenan kan användas och hur vår yrkesgrupp skulle kunna ha användning av det här. Vi ses utanför på Lindholmspiren 3-5 kl 16.00.

Efter rundvisningen, runt kl 17.00, träffas vi på Cuckoo’s nest, Lindholmspiren 4, för lite AW och tilltugg. Illustratörscentrums nya representant i västra Sverige, Kristin Lidström, presenterar sig och Karin Persson från Svenska Tecknares styrelse berättar vad som är på gång. Vi kommer också ha diskussioner om vad vi önskar oss för verksamhet i Göteborg.

Anmäl dig till kansliet senast den 20 februari på vast@svenskatecknare.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.