Illustration: Kristin Lidström

Äntligen AW i Göteborg!

Välkommen på after work torsdagen den 18 september på Galleri ORO, för Svenska Tecknare och Illustratörcentrums medlemmar

När vi träffades i våras och diskuterade vad vi vill Svenska Tecknare och Illustratörscentrum ska ha för verksamhet här i Göteborg var det några önskemål som återkom – en fast lokal där vi kan ses med jämna mellanrum, samtal med kollegor samt inblick i andras arbete. Vi är nu väldigt glada över att kunna bjuda in till höstens första AW på Galleri ORO för Svenska Tecknare och Illustratörcentrums medlemmar. Vi har bokat in en torsdagkväll i månaden under hösten för kunna träffa kollegor, utbyta erfarenheter och diskutera. Det kommer bjudas på lite småplock och det finns en bar man kan handla öl i.

Vill du vara en av de tre som berättar och visar bilder för oss andra?

Det skulle vara trevligt om vi kunde presentera oss för varandra, att berätta i högst 15 min med bild – kanske om din portfolio, din inspirationsmapp, ett projekt, en idé, något du säljer eller ett uppdrag som är värt att berätta om. Det är inte så högtidligt utan mest som ett sätt att få lite inspiration och lära känna varandra. Maila till helenabergendahl@gmail.com om du vill vara med. 

De andra datumen vi har spikat i höst är torsdagarna 23/10 och 20/11.

Galleri ORO ligger bakom spårvagnshallarna på Karl Johansgatan 146. Galleri Oro är en röd tegelbyggnad med en ståltrappa utmed ena långsidan (mot vägen) gå högst upp. Det står Galleri Oro på en skylt vid trappan.

OSA snarast till vast@svenskatecknare.se. Ta gärna med en intresserad kollega om du vill men OSA för bägge då så vi vet hur många vi blir!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.