Välkommen på AW i Göteborg den 20 nov – sista för hösten

Välkommen på säsongens sista After work för Svenska Tecknares och Illustratörcentrumsmedlemmar! Torsdagen den 20 november kl 17-19 träffas vi på Galleri Oro för mingel, bar och tilltugg och två korta presentationer. Kristin Lidström berättar om sitt arbete under hösten med Tommy Körberg och KFs julskiva och David Chocron blir utfrågad om sin risograf och det lilla förlaget Koloss press. Välkommen! 

OSA till vast@svenskatecknare.se

Galleri ORO  ligger bakom spårvagnshallarna på Karl Johansgatan 146. Galleri Oro är en röd tegelbyggnad med en ståltrappa utmed ena långsidan (mot vägen) gå högst upp. Det står Galleri Oro på en skylt vid trappan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.