Foto: Linus Morales

Livligt Prata! om designkritik i Malmö i 30 maj

Prata! om designkritik på Form/Design Center gick av stapeln den 30 maj. Det var ett llivligt samtal med flera olika infallsvinklar från paneldeltagarna. De diskuterade om det finns någon kritik av grafisk form i Sverige idag, hur den i så fall ser ut och hur den skulle kunna se ut i framtiden.

Medverkade gjorde Dennis Dahlqvist, design- och konstkritiker, Stefan Nilsson, trendanalytiker och gallerist, Ingrid Sommar, kulturjournalist och författare och Lucas Brusquini, grafisk formgivare och art director. Samtalsledare var Ann-Marie Rauer, programledare för SVT:s kulturprogram Sverige!.

Inom kort kommer du kunna lyssna på detta samtal på www.svenskatecknare.se/prata

Detta Prata! arrangerades av ST Syd (Peter Turkalj, Elisabeth M Martala och Michaela Green).

Efter samtalet var det releasemingel för det nya numret av Tecknaren som innehåller bland annat ett porträtt på illustratören Liselott Watkins, ett reportage om svensk satir då och nu, en essä om troll i bilderböckerna och en analys av scenkonstens säsongsprogramblad.

Bilder av Linus Morales från Prata! finns här. Bilder från Tecknarenreleasen finns här.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.