Illustration: Henrik Franklin

AW i Göteborg med tema ”Prata om villkoren – NU!” 19 nov på Rum26

Prata om villkoren – NU! Det är dags att sträcka på sig! Svenska Tecknare och Illustratörcentrum välkomnar till årets sista AW torsdagen den 19 november med tema ”Prata om villkoren”.
Varför står vi så ofta med mössan i handen och känner oss utvalda när vi får uppdrag? Vi har ofta långa utbildningar, och vi står för det innehåll som generar miljoners miljarder till jättar som Bonniers och Google som inget annat vill än att distribuera våra grejer.

Maria Kask är illustratör och grafisk formgivare med bred erfarenhet av uppdrag av alla sorter; stora och små kunder, kommunal information, förlag och reklambyråer. Vi pratar med henne om frilansandet; vad är roligt, vad är problematiskt, hur behåller man lust och engagemang i tider av stillastående arvoden och vikande marknad.

Svenska tecknares förbundsjurist Åsa Anesäter kommer och berättar om aktuella frågor i vår bransch. Hon kommer också att berätta om arbetet med publikationen Prata om villkoren, som kommer i februari. Med den vill vi etablera en standard för hur relationen mellan köpare och kreatörer ska se ut, samt ge stöd, tips och hjälp både till köpare och säljare av bild och form.

Kom och dela med dig av erfarenhet eller passa på att ställ just dina frågor till Åsa.
Vi ses!

Var: Rum26, Tredje Långgatan 26, Göteborg
När: kl 18.00
OSA: Nej bara kom, ta gärna med en vän

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.