Nu finns BUG både på webben och Facebook – följ vårt arbete här!

Otroligt mycket har hänt inom BUG det senaste året. Från föreläsningar till panelsamtal och workshop med Kitty Crowther. BUG har varit på plats i Malmö, Göteborg, Umeå och Stockholm. Och sedan några veckor finns BUG som egen sida på Facebook och nu även på Svenska Tecknares webb.

– På BUG:s sida på Facebook tar vi upp viktiga frågor inom det bildberättande fältet för barn och ungdom. Här lyfter vi kollegor från förr, här visar vi intressant kritik och delar resonemang kring gestaltning och arbetsprocesser. Vi tipsar både om evenemang, webbsidor och organisationer som är bra att känna till. Följ oss gärna, och kul med alla som deltar i diskussionen kring de frågor vi lyfter. Vårt mål är att få till en så levande sida som möjligt! säger Siri Ahmed Backström från BUG:s ledningsgrupp.

Sedan någon dag tillbaka kan du också hitta BUG på Svenska Tecknares webbsida. Dels får du grundläggande info om vad BUG är och gör och hur du kontaktar BUG, men här kan du också enkelt följa alla texter som läggs upp på webben om och av BUG.

Följ och gilla BUG på Facebook här
Följ BUG på Svenska Tecknares webb här

BUG (Bildberättande för barn & ung) är Svenska Tecknares sektion för medlemmar verksamma inom bildberättande för barn och ungdomar. I samband med att BUG startat en egen sida på Facebook och nu även har en egen flik på Svenska Tecknares webb, har BUG denna höst även lanserat en egen bildidentitet. BUG vill med dessa olika delar bli tydligare i kommunikationen utåt och skapa flera vägar att sprida intressanta nyheter, råd och tips för medlemmar i Svenska Tecknare, men även andra intresserade av området.

BUG:s ledningsgrupp består av Siri Ahmed Backström, Anna Bengtsson, Henning Trollbäck, Katarina Strömgård och Karin Ahlin. Gruppen har i och med nylanseringen bytt namn från barn- och ungdomsgruppen till Bildberättande för barn & ung. Årets aktiviteter började i Umeå i februari med workshop av Kitty Crowther, sedan följde medlemsmöte med inspirerande föreläsning av Emma Virke och Sara Lundberg, därefter har BUG producerat samtal både på bokmässan i Göteborg om digitalt berättande och på Prata! i Malmö, Bilderboken – för vem?

Info om aktiviteter för 2016 kommer inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.