AGA-gruppen mot oskäliga avtal

Svenska Tecknare ingår nu i en aktionsgrupp som snabbt agerar mot oskäliga avtal. Vi anser att sådana ärenden direkt måste bemötas och vi vet att när vi ingriper alla tillsammans, blir vi bemötta och lyssnade på av våra motparter.

I vår grupp som kallas AGA deltar organisationerna Svenska Tecknare, Journalistförbundet, Frilans Riks, Bildleverantörernas Förening, Pressfotografernas Klubb i Sverige och Svenska Fotografers Förbund. Vi träffas för utryckning så snart det behövs.

Kontaktpersoner är Svenska Tecknares förbundsjurist Åsa Anesäter, asa@svenskatecknare.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.