Foto: Märta Thisner

Förmånligt erbjudande om trygghetspaket till Svenska Tecknares medlemmar

Svenska Tecknare har ingått samarbete med PP Pension för att göra det lättare för medlemskåren att få hjälp med allt som rör pensioner, sparande och försäkringar.

Medlemmar i Svenska Tecknare erbjuds ett förmånligt trygghetspaket som är anpassat till er som är frilans inom bild- och formbranschen, en gruppförsäkring som du annars bara som anställd har via ett fackförbund.

Trygghetspaketet består av två delar. Ditt eget sparande för framtiden och de försäkringar du behöver just nu. När du tecknar paketet ingår du i en grupp av olika typer av frilansare och företagare. Det gör att du får tillgång till gruppförsäkringar du normalt bara kan få som anställd.
 
Med paketet får du:
•    Ett bra grundskydd till låga avgifter och möjlighet att lägga till och öka försäkringsskyddet
•    Låga fondavgifter.
•    Kostnadsfri rådgivning (vi har inte heller några provisioner).
•    Möjlighet att få en lägenhet via PP Pensions bostadskö
•    Erbjudanden, rabatter och inbjudningar

Material från Frukostträffar om trygghetspaketet med Svenska Tecknares medlemmar

Under våren 2016 har det anordnats ett par frukostträffar med PP Pensions rådgivare. Då vi vet att många är intresserade men inte haft möjlighet att närvara så lägger vi här upp rådgivarnas presentation i sin helhet. Inför mötet i Stockholm den 16 februari skickade vi vidare ett antal frågor från er medlemmar som rådgivarna svarat på som kan räta ut en del frågetecken kring detta område ta del av dem här.

I övrigt är ni mer än välkomna att kontakta Catherine Englund Claesson eller Ylva Zachrisson på PP Pension för att boka ställa frågor eller boka in ett möte.

Rådgivare på PP Pesnion Catherine och Ylva.

Rådgivare på PP Pension Catherine Englund Claesson och Ylva Zachrisson.

Hur tänker du kring pension och sparande? PP Pension har träffat Svenska Tecknares medlemmar Sepidar Hosseinis (grafisk formgivare och illustratör) och Marcus-Gunnar Petterssons (illustratör) för att höra om och när de har tänkt gå i pension. Klicka på bilderna för att se filmerna.

Film med Svenska Tecknares medlem Sepidar Hosseini, grafisk formgivare och illustratör om pensionssparande och framtiden. Marcus-Gunnar_456

PP Pension är mediebranschens egen försäkringsförening som arbetat med att hjälpa alla i mediebranschen till en bra pension och ett tryggare arbetsliv sen 1882. Föreningen ägs av de som sparar hos dem och allt överskott går tillbaks till spararna.

Svenska Tecknares sida på PP Pensions webb hittar information och blanketter samt kontaktuppgifter till rådgivare.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.