Delar av Svenska Tecknares styrelse i Design S jury

Design S är Sveriges nationella designutmärkelse som 2016 firar 10-års jubileum. I kategorin Grafisk Design sitter även delar av Svenska Tecknares styrelse som jury.

Utmärkelsen riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, producenter och företag som arbetar med design i dess bredaste bemärkelse, det vill säga produkter och tjänster, mode, konsthantverk, digitala lösningar, varumärken och industriformgivning på högsta nivå. I år introduceras rekordmånga kategorier och varje kategori har fått en värd. Som värd för kategorin Grafisk Design sitter bland andra Svenska Tecknares styrelsemedlemmar Hanna Nilsson, Lars Fuhre, medlemmen Malva Fürst samt Brita Lindvall Leitman.

Tävlingen öppnar den 25 april och är öppen tom 30 juni, läs mer om tävlingen och Design S 2016 här.

Design S görs av Svensk Form i samarbete med:
Amore Brand Identity Studios, ArkDes, ASFB, Design Region Sweden, Design Sweden, Komm! Sveriges Kommunikationsbyråer, Konsthantverkscentrum, SVID, Svenska Tecknare, Sveriges Arkitekter, Teknikföretagen, TMF.

Fredagen den 27 maj är det dags för Design S-dagen i Göteborg med titeln VILL DU VARA MED I NÄSTA GENERATION DESIGN?
Följ med i det generationsskifte som pågår inom svensk design. För hundra år sedan började vi skapa vackrare vardagsvaror, idag lever vi mitt i en global digitalisering, där Sverige, tack vare samma användarvänliga och demokratiska tradition, lyckas ligga långt framme. Men vad är egentligen design idag när alla designar?
Hämta inbjudan Design S-dagen Göteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.