Bild: Elin Molander

After work i Göteborg med Svenska Tecknare och Illustratörcentrum i samarbete med HDK

Fredagen den 10 juni kl 17-21 bjuder Svenska Tecknare och Illustratörcentrum, i samarbete med HDKs avgångselever, in till After work. Inbjudna gäster är Elin Molander och Mattias Lundin.

Det blir två kortare samtal och en release för Tecknaren #3 samt och bar med tilltugg. Inbjudna medverkande i samtalen är Elin Molander och Mattias Lundin som kommer prata om jobb och att hitta en lön, om kompromisser och konstnärlighet och hur det går med de egna kreativa drömprojekten.

Elin Molander är konstnär, illustratör och animatör. Hon har en masterexamen i illustration och grafisk formgivning från Konstfack 2013 och arbetar just nu med spelanimation. Arbetsplatsen är på The Game Incubator på Lindholmen Science Park. Elin ställde ut på Liljevalchs vårsalong 2015. Samma år kom också hennes egna barnbok Skriver du så? på Nypon förlag.

Mattias Lundin, Ink Graphix, är illustratör och grafisk formgivare har arbetat sedan -96 med kunder som Nike, Adidas, The Washington Post, Sony, Universal, Warner, EMI, Ica, Arla. Det har blivit loggor, illustrationer, grafisk form och många skivomslag.

Tid: Fredagen 10 juni kl 17-21
Plats: Vasagatan 33, Göteborg. Även utställningslokal för HDKs avgångselever

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.