Elin Molander Foto: ST Väst

AW och samtal med Elin Molander och Mattias Lundin i Göteborg

Fredagen den 10 juni bjöd Svenska Tecknare och Illustratörcentrum, i samarbete med HDKs avgångselever, in till After work. Inbjudna gäster var Elin Molander från The Game Incubator och Mattias Lundin från Ink Graphix.

Det blev två inspirerande och användbara samtal med Elin Molander och Mattias Lundin. Sen var det även göteborgsrelease för Tecknaren #3. 

Våra gäster, Elin Molander och Mattias Lundin delade frikostigt med sig av sina lärdomar från animations- illustrations och spelbransch. Vi fick ta del av både deras med- och motgångar. Många spontana frågor från aw-deltagare blev besvarade med konkreta tips. Tack till HDK:s examensstudenter för fint värdskap!

Elin Molander är konstnär, illustratör och animatör. Hon har en masterexamen i illustration och grafisk formgivning från Konstfack 2013 och arbetar just nu med spelanimation. Arbetsplatsen är på The Game Incubator på Lindholmen Science Park. Elin ställde ut på Liljevalchs vårsalong 2015. Samma år kom också hennes egna barnbok på Nypon förlag.

Mattias Lundin, Ink Graphix, är illustratör och grafisk formgivare har arbetat sedan -96 med kunder som Nike, Adidas, The Washington Post, Sony, Universal, Warner, EMI, Ica, Arla. Det har blivit loggor, illustrationer, grafisk form och många skivomslag.

IMG_5625

Helena Bergendahl från ST Väst samtalar med Elin Molander från The Game Incubator. Foto: ST Väst

IMG_2061

Felicia Fortes från Svenska Tecknare Väst samtalar med Mattias Foto: ST Väst

Felicia Fortes från Svenska Tecknare Väst samtalar med Mattias Lundin från Ink Graphix 
Foto: ST Väst

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.