Foto: Förlagets pressbild (Klara, tv), Sören Håkanlind (Pernilla, th) Illustration: Karin Cyrén

Välkommen på Svenska Tecknares och IC´s AW i Göteborg den 28 september

Den 28 september är det dags för Svenska Tecknares och Ilustratörcentrums för hösten första AW i Göteborg. Temat för kvällen är illustratörer som skriver.

Vi pratar med Klara Persson, prisbelönt illustratör vars senaste bok, Sören, Sören, Sören hon inte illustrerat utan varit författare till, här har Karin Cyrén gjort bilderna. Det här blev vi nyfikna på och ville veta mer om.

Vi har också bjudit in en frilansande förlagsredaktör, Pernilla Karlsson. Sedan 2005 frilansar hon som förlagsredaktör och projektledare, med bas i Göteborg. Hon har arbetat med böcker i de flesta genrer, för både barn och vuxna. Vad ska man tänka på som illustratör när man arbetar med texten till ett bilderboksmanus?

De bägge frågestunderna är 15 min var. Vi drar igång runt 18.30 med den första.Vi har en ny lokal där vi kommer hålla till under hösten – Atalantes foajé.

När: Onsdagen den 28 september kl 18.00-21.00
Var: Atalante, Övre Husargatan 1

Välkomna på fler AW i höst. Svenska Tecknare Väst och Illustratörcentrum Väst bjuder in till tre AW´s under hösten på Atalante (Övre Husargatan 1). Datumen är 28 september, 23 november och 14 december.

Svenska Tecknares och Illustratörscentrums AW är öppet för alla intresserade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.