Foto: Ida Holmedahl

Gif-fest med Lena Trapp och Kokokaka

Utifrån fascinationen och lyckan över rörliga bilder i det lilla formatet firade Svenska Tecknare och Illustratörcentrum Väst Gif-fest under hösten tredje AW i Göteborg. I foajén på Atalante samlades både erfarna animatörer och newbies. På duken rullade gif:ar som våra medlemmar skickat in.

Under intervjun med Lena Trapp, illustratör och 3D-animatör, fick vi otroligt fina tips, både när det gäller forum för gif:ar och hantering av formatet. Vi fick också höra om hennes arbetssätt, både när det gäller uppdrag och egna projekt. 

Foto: Ida Holmedal

Foto: Ida Holmedahl

Jimmy Herdberg från Kokokaka blev intervjuad av Helena Bergendahl efter en kort mingelpaus. Han visade exempel på hur Kokokaka arbetat med animationer, både i stort och litet format. Vi fick ta del av case för bl.a. Wrangler, Louis Vuitton och IKEA. Jimmy förklarade hur även en liten rörelse kan ge en upplevelse av rummet.

Foto: Ida Holmedal

Foto: Ida Holmedahl

Vi vill tacka våra gäster, alla som skickade in gif:ar och alla som var med och firade den här kvällen till Gif:ens lov.

Foto: Ida Holmedahl

Foto: Ida Holmedahl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.