Varning för bluffakturor

Just nu är det en våg av bluffakturor där oseriösa företag skickar ut erbjudanden till främst småföretagare. Svensk Handel har i dagarna gått ut med en varning och råder alla att vara vaksamma.

Bland annat är det Nummerupplysningen.se och Bolagsupplysningen.se som skickar ut erbjudanden om att för ett antal tusenlappar per år finnas med på deras sajter. Blanketterna ser dessutom ut som deklarationsblanketter så det är lätt att bli lurad.

Svensk Handel råder alla som fått dessa erbjudanden att kasta dem i papperskorgen, tjänsterna är helt oanvändbara. Om man skulle råka skriva på och sedan ångra sig är rådet att bestrida fakturorna. Gå in på Svensk Handels webbplats för att se hela listan på blufföretag och få information hur man går tillväga för att bestrida en faktura.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.