AD för Filter, Offside och Skriva Ola Carlson, prisbelönad AD och designchef på Offside Press

Svenska Tecknare väst bjuder in till AW med tema redaktionell illustration 22 mars

Nu är det dags för årets andra AW med Svenska Tecknare och Illustratörcentrum väst på Atalante i Göteborg. Denna gång med temat redaktionell illustration. Inbjudna samtalsgäster är Ola Carlson, prisbelönad AD och designchef på Offside Press och Erik Svetoft, illustratör och animatör.

När är illustration ett självklart val till ett reportage? Hur ser ett bra samarbete med magasinets AD ut? Och hur ser framtiden ut för illustrationer i våra tidskrifter och tidningar, med fulavtal och tidningskris?

Vi träffar Ola Carlson, prisbelönad AD och designchef på Offside Press (Filter, Offside och Skriva), för att höra om hans process och erfarenheter. Under kvällen får vi också samtala med Erik Svetoft, illustratör och animatör som även gett ut böckerna Hakken och Limbo (Sanatorium förlag).

Tid: 22 mar kl 18 – 20.30

Plats: Atalante, Övre Husargatan 21, Göteborg

Kommande AW´s är planerade den 25 april och 31 maj, samma tid samma plats.

Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.