Omslag Svenska Tecknares årsberättelse 2016. Illustration och animation: Sara Andreasson. Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Svenska Tecknares årsberättelse 2016

Idag fredag den 5 maj håller Svenska Tecknares årsmöte på Arkitektur- och Designcentrum i Stockholm. I år har vi satsat rejält och tagit fram en årsberättelse som på ett starkt och mer visuellt sätt berättar om föreningen och medlemmarna.

Intervjuer, pengaflöden och highlights

Årsberättelsen innehåller intervjuer med Nina Hemmingsson och Sven Nordqvist (de har dessutom tecknat av varandra!), ett reportage om Konsten att delta – bild och form, Svenska Tecknares pengaflöden, samt en skildring av Lisen och Emma Adbåges yrkesvardag.

Dennis Eriksson har tecknat av styrelsen och Nils Jarlsbo står för illustrationen till Tyra von Zweigbergks ordförandekrönika.

Genom hela årsberättelsen går en tidslinje som lyfter fram årets viktigaste händelser. Avslutningsvis finns resultat- och balansräkningar.

Ta del av årsberättelsen

Nedan kan du ta del av årsberättelsen i digital version. Välj om du vill öppna den som PDF eller läsa den i visningsverktyget issuu. Årsberättelsen kommer också att skickas ut till alla medlemmar.

Svenska Tecknares årsberättelse 2016 (publicerad i digitala publiceringsverktyget issuu)

Svenska Tecknares årsberättelse 2016 (PDF)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.