Foto: Jenny Gustafsson

Svenska Tecknare söker jurist

Nu söker Svenska Tecknare dig som är nyligen utexaminerad jur. kand. med mycket goda studieresultat. Notarietjänstgöring eller 1–3 års arbetslivserfarenhet är meriterande. Du har ett stort intresse för upphovsrätt och avtal i relation till kreativa näringar, med en känsla för vilka utmaningar bildskapare står inför. Vi sätter ett stort värde vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara lösningsorienterad, analytisk och lätt att samarbeta med.

Svenska Tecknare erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i en händelserik bransch i digital utveckling. Du deltar aktivt i det juridiska arbetet på kansliet med framför allt rådgivning och avtal. I tjänsten ingår även arvodesfrågor, förhandlingar och rättsutredningar.

Tjänsten är på heltid under sex månader, med start omgående och möjlighet till förlängning. Vi sitter i fräscha och moderna lokaler, centralt belägna på Södermalm i Stockholm.

Välkommen med personligt brev, CV samt betygsutdrag senast den 14 augusti 2017 till förbundsdirektör Sofia Jerneck på sofia@svenskatecknare.se. Skriv ”Ansökan jurist” i ämnesraden.
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta förbundsjurist Kiljan Ardal på kiljan@svenskatecknare.se eller 08-556 029 13 (semesterstängt 10 juli–4 augusti).

Om Svenska Tecknare

Svenska Tecknare är en intresseorganisation som samlar yrkesverksamma illustratörer, grafiska formgivare, serietecknare och animatörer. Vårt syfte är att stärka medlemmarnas juridiska och ekonomiska intressen. Föreningen verkar för att förbättra villkoren på den snabbföränderliga och alltmer digitala marknaden för bild och form. En välfungerande upphovsrätt är i fokus för vår verksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.