Konsten att delta ställer ut på Konstnärshuset

Just nu pågår utställningen HUB på Konstnärshuset i Stockholm. Utställningen är en del av projektet Konsten att delta: Bild och form som Svenska Tecknare är en del av. Projektet syftar till att öppna upp för fler utlandsfödda att bli en del av den svenska bild- och formbranschen samt skapa interkulturella nätverk mellan utövare från olika kulturer.


Projektets deltagare har bjudits in för att medverka i en samlingsutställning på Konstnärshuset som visas nu i sommar. I utställningen deltar 47 konstnärer, illustratörer och fotografer. Utställningen pågår mellan den 20 juli och 20 augusti.

Medverkande bild- och formskapare:
Antra Agrena, Ana Maria Almada De Alvarez, Carl-Johan Blomquist, Ana Bondžić, Adrianna Borucka, Ramy Chmmo, Loes Degener (meaning.coffee), Simon Donini, Philipp Gallon, Tian Gan, Christina Hallin, Iryna Hauska, Reza Hazare, Cecilia Hedlund, Helena Hildur W, Angelica Hogarth, Alex Howes, Michal Hudak, Yacop Jokhadar, Per José Karlén, Sumiko Kiyohara, Fia Kvissberg, Raul Leon Alvarez, Anneli Lindberg, Cecilia Lindborg, Emma Löfström, Douwe Mulder (meaning.coffee), Natalia Murobha, Shahrzad Nikzad, Lotte Nilsson-Välimaa, Truls Nord, Cecilia Nordstrand, Mika Ohmori, Aurora Persson, Lamie Saif, Sam Schonzeit, Serinyà, Anna Shamzini Dorodjinskaya, Lena Svedjeholm, Nasrin Taghizadeh, Martin Thelander, Elisabeth Ubbe, Emma Virke, Thomas Wahlström, Christopher Williams, Zaria Zardasht

Konsten att delta blir nationellt
Projektet har fått beviljat ytterligare medel från Postkodsstiftelsen, vilket betyder att projektet kan löpa vidare och även sträcka sig nationellt.

Mer information
Läs mer om projektet Konsten att delta: Bild och form och hur du kan göra för att engagera dig.

Läs artikeln om Natalia Murobha och Per José Karlén, deltagare i projektet, som publicerades i Tecknaren #3 2017. Natalia är även en av de medverkande i utställningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.