Göra! – En workshopfestival för professionella illustratörer och grafiska formgivare

Den 8­–10 november arrangeras workshopfestivalen Göra! för första gången. Sammanlagt fem internationellt verksamma illustratörer och formgivare kommer då till Stockholm för att både leda och själva delta i workshops.

En av de fem workshopledarna är den engelske illustratören Stephen Fowler som kommer att leda en workshop i figurteckning. Fowler använder sig av minst sagt oväntade krokimodeller, inspirerade av hans stora intresse för Storfot (Sasquatch). Stephen Fowler gav tidigare i år ut boken ”Rubber stamping” (Laurence King) och hade nyligen ett ateljéstipendium på Minnesota Centre for Book Arts, för att studera Picasso Gaglione and Scott Helme’s Rubber Stamp Archive – världens största samling med gummistämplar.

Läs mer om Stephen Fowler.

Göra! är öppet för yrkesverksamma illustratörer och grafiska formgivare baserade i Sverige. Följ Göra! på Facebook för kontinuerlig information. Där kommer också resten av workshopledarna och anmälan till respektive workshop att annonseras.

För frågor och ytterligare information, maila gora@svenskatecknare.se.

Göra! arrangeras av illustratörerna Erica Jacobson och Sara Teleman i samarbete med Svenska Tecknare och Konstnärsnämndens internationella program för bild- och formkonst.

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.