Illustration: Agnes Florin

Svenska Tecknare 2018

Välkommen till ett nytt år med Svenska Tecknare! I år kommer vi att anordna ett antal kurser för att du som medlem ska få möjlighet att kompetensutveckla dig inom olika områden. Vi kommer även att ha aktiviteter i olika städer där det finns tillfälle att utvecklas och inspireras. Vi vill även påminna om dina medlemsförmåner som finns listade på webben.

Aktuella kurser och aktiviteter

Just nu kan du anmäla dig till en heldagskurs i Graphic recording i Stockholm den 16 februari, ett samarbete mellan Svenska Tecknare och Illustratörcentrum. I Umeå blir det Lettering workshop den 22 februari, anordnat av Svenska Tecknare Nord och Illustratörcentrum Nord.

Sektionen för Bildberättande för barn och ung (BUG), har även planerat ett frukostseminarium den 6 mars med utgångspunkt från det omfattande material om bokhantering och bokekonomi som Svenska Tecknare publicerat på webbplatsen under hösten. Till rådgivningsmaterialet.

Svenska Tecknare Väst fortsätter att anordna after works med tillhörande samtal, närmast handlar det om samarbetsprojektet Formpilot som kommer att hållas den 16 februari. De har också påbörjat planeringen för ett Prata!-samtal i Göteborg som anordnas senare i år.

Fler utbildningar och aktiviteter ligger i planeringen, så håll utkik i nyhetsbrev, här på webbplatsen och i sociala medier.

Ditt medlemskap

Som medlem i Svenska Tecknare har du en rad medlemsförmåner t.ex. juridisk rådgivning och arvodesrådgivning, programvarusupport, förmånliga försäkringar och tjänster, utbildningar, möjlighet till vistelsestipendier, stöd genom Konflikt- och rättshjälpsfonden osv. Men ditt medlemskap ger också andra värden.

När du väljer att vara medlem i Svenska Tecknare påverkar du marknaden, upphovsrätten och socialförsäkringarna. Du är med och driver frågor som är självklarheter för stora delar av samhället – men som för vår yrkeskår fortfarande är en kamp.

Tack för att du är medlem i Svenska Tecknare, ju fler vi är desto starkare blir föreningen och vår gemensamma röst.

Är du inte medlem men vill gå med. Fyll i en enkel ansökan här direkt på webben. Årets invalsdatum är 7 feb, 11 apr, 13 jun, 22 aug, 10 okt och 5 dec. Varmt välkommen med din ansökan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.