Förlängd ansökningstid för designutmärkelsen Design S

Den 21 februari stänger ansökan till designutmärkelsen Design S – Swedish Design Awards 2018. Även detta år står Svenska Tecknare som värd för kategorin Grafisk design och har bland annat utsett årets jury: Greta Colloca, Anton Gårdsäter, Martin Frostner, Arina Stoenescu.

Bidrag kan anmälas via Design S – Swedish Design Awards webbplats.

I juni 2018 tillkännages vinnarna på Design S-dagen, en inspirations- och kunskapsdag med workshops och internationellt seminarium, som avslutas med prisutdelning och fest. Design S-dagar arrangeras även i Göteborg och Malmö under året.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.