Illustration: Lisa Örtlund

Svenska Tecknare på Malmö Seriefest

Den 3–4 mars pågår Malmö Seriefest på Malmö stadsbibliotek. Festivalen består av en fanzin- och smallpressmarknad där serieskaparna själva säljer sina serier och självpublicerade trycksaker. I år gästas festivalen av Lina Neidestam (Zelda), Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson (Vei). Svenska Tecknare är samarbetspartner.

Föreningens jurister David Melander och Sandra Åkesson kommer att närvara och bland annat föreläsa om avtal och upphovsrätt. Material från Svenska Tecknare liksom det nya numret av Tecknaren finns också på plats.

Malmö Seriefest har funnits sedan 2015 och presenterar serier och scenarrangemang för alla åldrar, med fokus på självpublicerade serier. Festivalen arrangeras i samarbete med ABF, Malmö stadsbibliotek, Seriefrämjandet och Svenska Tecknare, med stöd från Kultur Skåne.

Öppettider: Lördag 11.00–17.00 Söndag 11.00–16.00.

Läs mer på seriefest.blogspot.se.

Varmt välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.