Bild: Tyra von Zweigbergk

Arvodesundersökning 2018

Under våren gör Svenska Tecknare en stor arvodesundersökning bland medlemmarna för att kartlägga utvecklingen på marknaden kring arvoden och avtal. Undersökningen är den mest omfattande som gjorts inom föreningen, därför är det viktigt att så många som möjligt deltar. Sista svarsdag är den 23 april.

Syftet med undersökningen är att kartlägga utvecklingen för att kunna ge alla medlemmar bästa möjliga stöd i sina yrkesroller. Tanken är att resultatet ska fungera som ett handfast stöd vid förhandling med kund och frågor om prissättning. Det ger också föreningen ett verklighetsbaserat verktyg för att Svenska Tecknares kollektiva verksamhet ska bli så relevant som möjligt.

Vi uppmuntrar därför dig som är medlem i Svenska Tecknare och professionell utövare, att dela med dig av just dina erfarenheter om hur marknaden fungerar. Ju fler som svarar, desto mer tillförlitlig blir informationen. Resultatet kommer att göras tillgängligt för alla medlemmar senare i vår.

Hur svarar jag på enkäten?
Som medlem i föreningen ska du ha fått ett mail med en länk till undersökningen. Har du inte fått mailet, kontakta juristen@svenskatecknare.se.

Sista svarsdag är den 23 april. Alla svar är anonyma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.