Svenska Tecknares årsberättelse 2017. Omslagsillustration av Sara Lundberg

Svenska Tecknares årsberättelse 2017

Årsberättelsen 2017 är nu klar! Den innehåller bl.a. intervjuer med animatörerna Per Åhlin och Malin Erixon, ett reportage om bilden och lärandet, Svenska Tecknares pengaflöden liksom året illustrerat i siffror. Genom hela årsberättelsen går en tidslinje som lyfter fram årets viktigaste händelser. Avslutningsvis finns resultat- och balansräkningar.

För att ta del av årsberättelsen i digital version, klicka på länkarna nedan. Välj om du vill öppna den som PDF eller läsa den i visningsverktyget issuu. Årsberättelsen kommer också att finnas i tryckt version på plats på årsmötet den 4 maj samt skickas ut till alla medlemmar i juni, tillsammans med Tecknaren #3.

Svenska Tecknares årsberättelse 2017 (visas i issuu)

Svenska Tecknares årsberättelse 2017 (PDF)

Årsmöte 2018

Nu närmar sig Svenska Tecknares årsmöte, som i år äger rum fredagen den 4 maj kl 13–16 på Nordiska museet i Stockholm. I samband med årsmötet hålls ett mingel och en inspirationsföreläsning. Läs hela schemat för dagen här.

Vi har förlängt anmälan till årsmöte och mingel till torsdag den 26 april. Du anmäler dig här.

Fler årsmöteshandlingar

Nu presenterar valberedningen sitt förslag på nomineringar till förtroendeposter i föreningen, och styrelsen sin nominering till valberedning. Dessa och övriga årsmöteshandlingar finns att läsa digitalt här. Håll gärna utkik där efter ytterligare material och information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.