Bild: Gilles & Cecilie

Pod: Prata! om frilanslivets vågskålar

Den 23 april hölls ett Prata! i Göteborg på temat Frilanslivets vågskålar. Nu finns panelsamtalet att ta del av i efterhand. Diskussionen berörde frilanslivets olika delar, hur man kan stötta varandra, påverka politiskt och förändra villkoren till det bättre.

Panelen bestod av Cecilie Maurud Barstad från London-baserade illustratörsduon Gilles & Cecilie, Felicia Fortes, styrelseledamot Svenska Tecknare, Malin Biller, serietecknare samt Ylva Gustafsson, regionutvecklare kultur på Västra Götalandsregionen, lett av serietecknaren och illustratören Jenny Berggrund.

Lyssna till samtalet

Om Prata!

Prata! är en samtalsserie som genom inbjudna gäster fördjupar frågeställningar och aktuella ämnen kring vårt yrkesutövande och bransch, både på hemmaplan och internationellt. Samtalen är öppna och gratis för alla och äger rum på regelbunden basis runtom i Sverige.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.