Bilder från årsmöte (Nordiska museet) och mingel (Svensk Form) den 4 maj 2018. Foto: Catherine Jarl

Årsmöte och mingel 2018

Tack alla medlemmar som närvarade vid Svenska Tecknares årsmöte som i år hölls på Nordiska museet i Stockholm, med tillhörande mingel på Svensk Form. Under mötet presenterades årsberättelsen för 2017, styrelsen och förbundsdirektören fick ansvarsfrihet för det gångna året, och valberedningens förslag på förtroendevalda godkändes.

Årsmötet valde in Joanna Hellgren och Carl Anders Skoglund som nya styrelsemedlemmar. Varmt tack till Karin Ahlin och Hanna Nilsson för fina insatser i styrelsen. Tyra von Zweigbergk valdes som Svenska Tecknares ordinarie ordförande.

Vid mötet klubbades även styrelsens förslag till valberedning, strategi- och verksamhetsplan, budget, medlemsavgift, arvoden för förtroendevalda, stadgeändringar för Kopieringsfonden, och namnändring av servicebolaget.

Efter årsmötet blev det en båtfärd till Skeppsholmen där mingel på Svensk Form väntade.

Se bilder från årsmöte och mingel här.

Svenska Tecknare styrelse

Tyra von Zweigbergk, ordförande
Björn Atldax
Felicia Fortes
Lars Fuhre
Frida Hammar
Joanna Hellgren
Robert Nyberg
Carl Anders Skoglund
Arina Stoenescu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.