Bilder fr höger: Sneak peek på omslag för katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers 2019: Art direction, grafisk form och illustration av Parasto Backman. Omslag Tecknaren 1804/05: Illustration av Aron Landahl. Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Välkommen på Svenska Tecknares och Illustratörcentrums mingel på Bokmässan 2018

Välkommen på sedvanligt mingel i Svenska Tecknares och Illustratörcentrums monter på Bokmässan, i kombination med release för Tecknaren nummer 4/5 och katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers.

Vi ses torsdagen den 27 september kl 17.00–18.00 i monter A02:27. Det blir dryck, snacks och umgänge, samt välkomsttal av Svenska Tecknares ordförande Tyra von Zweigbergk och Illustratörcentrums ordförande Josefine Engström.

Kom gärna redan klockan 16.30 och lyssna på montersamtalet innan, som anknyter till en av artiklarna i Tecknaren: ”Modeillustration som kulturhistoria” med tecknaren Gunnel Götesdotter och Maina Arvas, chefredaktör Tecknaren.
Ta del av Svenska Tecknares hela program på Bokmässan i Göteborg 2018.

Katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers 2019 presenterar Illustratörcentrums medlemmar, kreatörer inom illustration, grafisk formgivning och animation.

Nummer 4/5 2018 av Tecknaren innehåller bland annat ett reportage om det kritiska läget för bilderbokskritiken, porträtt på Gustaf Holtenäs och Gunnel Götesdotter, en essä om synen på upphovsrätt inom spelvärlden, och en analys av klassiska serier med queera inslag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.