Bild: Add Studio

Välkomna på HUB 2.0 – En utställning inom Konsten att delta

För andra gången hålls samlingsutställningen HUB där bildskapare som deltar i mentorskapsprogrammet Konsten att delta: Bild och form ställer ut sina verk.

Lördagen 6 oktober är det invigning för utställningen HUB 2.0 på Konstnärshuset i Stockholm.

HUB 2.0 är ett samarbete mellan projektet Konsten att delta: Bild och from och SKF/Konstnärshuset. Utställningen består av verk från 23 olika bildskapare och arrangeras för andra gången inom projektet ”Konsten att delta”.

Om Konsten att delta: bild och form – projektet är uppbyggt kring ett mentorskapsprogram och drivs av Konstnärernas Riksorganisation i samarbete med Svenska Tecknare, Illustratörcentrum, Svenska Fotografers förbund och KLYS.

Syftet med projektet är att öka antalet röster inom svenskt kulturliv. Flertalet studier visar att kultursektorn är homogen när det gäller produktion, organisation och publik trots att all offentligt finansierad kultur ska spegla samhällets mångfald. Konsten att delta vill skapa större nätverksmöjligheter och en plattform för professionellt utbyte mellan konstnärer med olika bakgrunder och kulturella erfarenheter.

HUB är en samlingsutställning där några av de bildskapare som deltar i projektet ställer ut sina verk. HUB blir en mötesplats för utställarna men också för allmänheten. Samlingsutställningen hålls för andra gången.

Utställningen HUB 2.0 äger rum på Konstnärshuset /SKF på Smålandsgatan 7 i Stockholm, mellan 6 oktober – 1 november 2018.
Vernissage: Lördag 6 oktober kl 13-17
Gratis inträde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.