Medlemserbjudande: 50% rabatt på Benke Rydmans Nötknäpparen

Publiksuccèn Nötknäpparen i Benke Rydmans regi är tillbaka med 17 föreställningar på Subtopia (de sista i Sverige) innan den drar ut på turné i Tyskland. Svenska Tecknares medlemmar erbjuds biljetter med 50% rabatt till Nötknäpparen 14 december – 27 januari.   

Handling: Vi får följa den lilla flickan Clara som har lämnats ensam att bo på en soptipp, medan hennes föräldrar tigger på gatorna i ett rikt främmande land. I förhoppning om att återförenas med sina föräldrar, luras Clara att följa med en organhandlare på jakt efter ett ungt hjärta att sälja till en sjuk man. Nötknäpparen, prinsen, har gått sönder och förlorat sin stjärnglans. Samtidigt berättar en publikvärd allt vi vill och inte vill veta om föreställningen. Alla jagar trygghet och ett sammanhang i en saga som är skrämmande lik verkligheten vi lever i.

Läs mer om föreställningen här: https://www.blixten.se/notknapparen

För att boka rabatterad biljett, var god logga in som medlem nedan.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.