Nu finns ditt digitala medlemskort!

2019 inför Svenska Tecknare ett digitalt medlemskort och nu är det färdigt för lansering

Kortet finns under – Mina sidor – när du loggar in på Svenska Tecknares hemsida. Inloggningsknappen finner du i det svarta segmentet längst upp på sidan till höger.

 

22 svar till “Nu finns ditt digitala medlemskort!”

 1. Emily Ryan skriver:

  Kan jag ladda ner det till Apple Wallet så att jag inte behöver vara uppkopplad till internet när jag är i en butik och ska använda medlemsförmåner?

  • kerstin skriver:

   Hej! nej tyvärr det kan du inte. Men får rekommendera dig att ta en skärmdump. Allt gott, hälsar Kerstin

 2. Inger Edelfeldt skriver:

  Hur då? Mitt gamla lösenord visar sig inte fungera. jag ber om ett nytt och får en inloggningslänk – som inte går att logga in på.
  Nu blev jag så trött… när jag kommer in, tänker jag skriva ut det nya kortet på papper. Måste vara fler än jag som fastnar i detta… sänd gärna hjälp till mailadressen nedan

 3. Inger Edelfeldt skriver:

  Nu kom jag in iaf. Fotograferar av kortet för att slippa gå in på sidan varje gång jag legitimerar mig. Tycker inte att det här var någon särskilt bra idé….Inger Edelfeldt

 4. Mireille Mooij skriver:

  Hejsan!
  Är inte eller förtjust med den lösning. Hade gärna fått en bild med det relevant inf. som jag ska kunna ”klistra” på skärmen i mitt mob. tel. Vignett? Apps?.Det ska vara lätt att ta fram vid musée besök m. m. Det saknas medlemsår på baksidan var mitt namn finns, så det är irrelevant. Framsida kan vara vem som helst..
  Med vänliga hälsningar
  Mireille

  • kerstin skriver:

   Hej!
   Jag förstår att ett digitalt medlemskort kanske inte passar alla tyvärr. Som det är just nu är det en lösning vi kommer att köra på men jag tar självklart till mig av det du skriver. Hoppas du kan få det att fungera på ett sätt som inte känns för jobbigt eller krångligt. Hör gärna av dig annars, allt gott/ Kerstin

 5. Sven Nordqvist skriver:

  Hur ska vi göra som inte har en smart telefon?

 6. Veronica Leo skriver:

  Jag klarar det inte heller. Använder sällan min knepiga mobil med finskt abonnemang här i Sverige. Är aldrig ”uppkopplad” om jag t.ex vill komma in på ett museum. Å andra sidan är det ju sällan man visar upp det här kortet – så det kan väl göra detsamma. Trevligt att upptäcka att medlemsavgiften var pensionärs-reducerad. Tack för det!

 7. Veronica Leo skriver:

  Jag klarar det inte heller. Använder sällan min knepiga mobil med finskt abonnemang här i Sverige. Är aldrig ”uppkopplad” om jag t.ex vill komma in på ett museum. Å andra sidan är det ju sällan man visar upp det här kortet – så det kan väl göra detsamma. Trevligt att upptäcka att medlemsavgiften var pensionärs-reducerad. Tack för det!Fram och tillbaka – förstår ingenting antagligen för gammal….

 8. Veronica Leo skriver:

  har jag skickat en kommentar eller inte?????

 9. David Liljemark skriver:

  Jag är inte heller förtjust i denna idé, eftersom jag har en s.k. gubbmobil utan surf. Ska jag skriva ut bilden på ett papper? Förväntas de tro på det om jag går till t.ex. Moderna Museet och Värmlands Museum?! Det är dyrt nog att gå med i föreningen, jag har inte tänkt köpa smartphone med tillhörande surfavgifter för detta … Maila gärna hur jag och andra med gammaldags mobil ska göra.

  • kerstin skriver:

   Hej David! Jag förstår, hör av dig till oss genom att skriva till eva@svenskatecknare.se så får du en annan lösning istället. hoppas det blir bra för dig, allt gott! //Kerstin, kommunikatör på ST

 10. Kari Modén skriver:

  Jag tycker att det är toppen! Skönt att slippa kort. Bara att lägga i en mapp i aNote el liknade på tel 🙂

 11. Kari Modén skriver:

  Jag tycker att det är toppen! Skönt att slippa kort. Bara att lägga i en mapp i aNote el liknade på tel 🙂

 12. Måd Olsson-Wannefors skriver:

  Mitt gamla lösenord visar sig inte fungera. jag ber om ett nytt och får en inloggningslänk – som inte går att logga in på.

  Det var ingen bra ide det här, skicka gärna ett vanligt kort.
  ibland fattas beslut utan att man har testat tekniken. //Måd

  • kerstin skriver:

   Hej Måd!
   Jag skickade ett mejl till dig om hur du kan logga in med ett nytt lösenord och att du istället får en annan lösning på medlemskortet, allt gott! /Kerstin, kommunikatör på ST

 13. Mimmi Tollerup skriver:

  Åh…jag skulle mycket hellre ha ett vanligt kort. Jag blir bara helt trött av allt digitalt krångel! Tycker den hör omställningen i vårt samhälle går alldeles för fort. Det skulle vara en längre överlappande tid med möjlighet att välja analogt eller digitalt.

  • kerstin skriver:

   Hej Mimmi! Då fixar vi en annan lösning till dig såklart. Den kommer med posten! :)/ Allt gott! Kerstin, kommunikatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.